Meedingen naar de Inspiratieprijs SWPBS?

Beste PBS-er,

Heb jij of jullie een good practice ontwikkeld voor jouw school/ samenwerkingsverband of onderzoek gedaan binnen het gedachtegoed van SWPBS?

Denk hierbij aan een uitgewerkt project dat gericht is op innovatie, duurzaamheid, bruikbaarheid of borging van de aanpak in de school en/of verbreding naar buiten de school dat inspirerend is voor andere scholen/professionals.

Dan nodigen wij je van harte uit om mee te dingen naar de SWPBS inspiratieprijs.

Vorig jaar heeft Suzanne Kolenberg  met “A positive journey (positieve flow op VMBO)”  de prijs gewonnen.
Voor een impressie zie:

Er worden drie inzendingen genomineerd door een vakjury. Zij krijgen gratis toegang tot de SWPBS conferentie op vrijdag 15 november 2019 in Utrecht. Daar houden zij een korte presentatie van hun SWPBS inspiratie. De aanwezigen op de conferentie stemmen voor de uiteindelijke winnaar.

Indien het een onderzoek betreft, stuur dan ook de beoordeling digitaal, voor 15 oktober, naar Monique van der Aa, m.vanderaa@fontys.nl

Hartelijke groeten,

Namens de conferentiecommissie,

Trees Das, t.das@fontys.nl

PBS Filmfestival

Insturen

Zijn jullie trots op: Een (mini)documentaire over SWPBS op jullie school? Een krachtige les in goed gedrag op film? Een filmpje waarop leerlingen / ouders vertellen over SWPBS? Een ander filmfragment waarop de aanpak SWPBS centraal staat?

Kom naar het Filmfestival!

 • Voor wie:
  Schoolmedewerkers & de coach van de school*
 • Wanneer:
  Vrijdag 15 november 2019
 • Waar:
  Domstad, Utrecht tijdens SWPBS conferentie
 • Waarom:
  ✓ Laat je inspireren door filmpjes van andere scholen
  ✓ Zet evt. jullie filmfragment in het zonnetje

PBIS Leadership Forum Chicago

This two-day forum for school, state, district, and regional Leadership Teams and other professionals has been designed to increase the effectiveness of PBIS implementation. More information available in Spring of 2018 at www.pbis.org.