12e Landelijke SWPBS Conferentie

Op 12 en 13 november 2020 organiseert het kenniscentrum Gedrag van Fontys Hogescholen, het Expertisecentrum PBS Windesheim en het kenniscentrum SWPBS van PI Research voor de 12e keer de School Wide Positive Behavior Support (SWPBS) Masterclass en Conferentie.

Meedingen naar de Inspiratieprijs SWPBS?

Beste PBS-er,

Heb jij of jullie een good practice ontwikkeld voor jouw school/ samenwerkingsverband of onderzoek gedaan binnen het gedachtegoed van SWPBS?

Denk hierbij aan een uitgewerkt project dat gericht is op innovatie, duurzaamheid, bruikbaarheid of borging van de aanpak in de school en/of verbreding naar buiten de school dat inspirerend is voor andere scholen/professionals.

Dan nodigen wij je van harte uit om mee te dingen naar de SWPBS inspiratieprijs.

Vorig jaar heeft Suzanne Kolenberg  met “A positive journey (positieve flow op VMBO)”  de prijs gewonnen.
Voor een impressie zie:

Er worden drie inzendingen genomineerd door een vakjury. Zij krijgen gratis toegang tot de SWPBS conferentie op vrijdag 15 november 2019 in Utrecht. Daar houden zij een korte presentatie van hun SWPBS inspiratie. De aanwezigen op de conferentie stemmen voor de uiteindelijke winnaar.

Indien het een onderzoek betreft, stuur dan ook de beoordeling digitaal, voor 15 oktober, naar Monique van der Aa, m.vanderaa@fontys.nl

Hartelijke groeten,

Namens de conferentiecommissie,

Trees Das, t.das@fontys.nl